tisdag 22 mars 2011

Lagom är svårt...

Ja då har helgen gått med rasande fart. Jag har bara vilat eftersom jag inte lärt mig vad lagom är. Träning efter jobbet varje dag var ingen hit, fasen vad jag känt av knäna... Och så har man jobbat två dagar, hinner inte riktigt med. Igår var jag så trött i huvudet efter en dag med vård i livets slut. Det var en bra dag men man blir fruktansvärt trött i huvudet då det är mycket känslor en sådan gång. Men vård i livets slut trivs jag med, jag vill göra gott både till den som är i den fasen och till anhöriga. När det blir ett bra slut känner jag mig riktigt nöjd. En sådan dag var det igår. Med en trötthet som följd.

Idag har jag varit och tränat efter jobbet, sovit ca en halvtimme i solrummet och känt mig hyfsat pigg nu ikväll. Pysselhörnan är en röra, men inspirationen och orken att göra något annat på kvällarna smyger sig sakta på. Måste dessutom börja packa då jag ska åka på träff i helgen till Ö-vik!! Ska bli så kul! Tro det skulle komma dygt 150 st pysslare dit.

Hittade ett alster till som jag gjort till Skrotboken som jag inte har visat. Till denna skulle man inspireras av nylon. Fjärilen på kortet är av nylon:Jag tycker det är svårt att göra kort till män. Kanske för att jag gillar att ha mycket blommor och bling på mina alster. En fjäril passar bra till en man.

Nu är det strax dags att hoppa i snarken. Ha det gott!!

4 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig:)
Jag håller helt med dig det är svårt att göra kort till men/killar!! Men tycker att du har löst uppgiften perfekt med att göra siffra kort:) Så himla läckert och snyggt gillar det massor:)
Stort tack för besöket hos mig och dina rader, jättesnällt och jag blir verkligen jätteglad:)
Så trevligt att du har gjort en bokbox och att du tyckte att det var kul det glädjer mig:)
Håller helt med lagom är alltid bäst när det gäller allt något som jag har "mycket" svårt med i alla lägen tyvärr!!! Men man får försöka lära sig hela tiden eller hur!!!
Önskar dig en underbar dag och ha det bäst, massor med kramar från Lilla Inger:)

Lena sa...

Vilket underbart manligt kort du har gjort. Detta gillar jag massor. Manliga kort som är så himla svårt att göra. Ha det så gott och sköt om dig. Kram Lena

lk46 sa...

hej min vän!
Ett härligt kort till en man. Fräckt och tufft med bandet som ser ut som en rem!
Ha en bra dag och ta hand om dig!
Kram lene

Annette sa...

Jättefint och passande kort! Läste nu om ditt arbete. Jag har en barndomsväninna som gör samma sak som du. Ett otroligt viktigt arbete. Men så svårt det måste vara. Jag beundrar er som orkar vara starka i sådana situationer. Jag vet med min väninna att hon är helt perfekt för sitt arbete. Stabil och trygg, precis vad man behöver när man kämpar mot smärta och ångest. Kram!