måndag 28 februari 2011

På bättringsvägen så sakteliga

Jag hade en plan på flera umaningar jag hade tänkt vara med på i februari, men så gjorde jag illa mig i knät och blev istället liggandes i soffan ett bra tag. Nu har jag sakta men säkert börjat återhämta mig, mina dagar består av flera korta promenader enligt sjukgymnastens råd och lite försiktig träning på lokal. Med vila emellan.

En utmaning har jag dock gjort och den var hos Scraplagret. Så här blev mitt alster, en ask till min älskade make:

Han är den bästa make man kan ha, ställer alltid upp och hjälper mig. Särskilt nu när jag är sjukskriven. Vi firade vår sjunde bröllopsdag förra helgen, senare i år kommer vi att fira vår tionde förlovningsdag och vi har varit tillsammans i sjutton år. Kärleken till honom har inte minskat med åren. Han är min allra bästa vän!
Att få med något på asken som visar hans personlighet får jag förklara så här: Han är en enkel person, därför är asken enkelt dekorerad. Han har ingen särskild favoritfärg, därför har jag gjort asken i de färger jag tycker om.
Han är en riktig ängel med ett stort hjärta, därav denna digitala stämpel. I asken har jag lagt trisslotter då han gillar att köpa en lott då och då (han vann 25 kr på en som han ska byta in mot en ny lott).
Den digitala stämpeln finns hos Anjalii, titta gärna in där. Nu blir det soffan och upp med benen i viloläge. Ha det gott!!

5 kommentarer:

lk46 sa...

Godmorgon min vän!
Så snygg ask!!! Åh så härligt att läsa vad du skriver, att få känna så efter så många år är det inte många som kan säga!
glädjs med dig!
va skönt att ditt knä börjar bli bättre!
ha en bra dag!
kram lene

Kaffesugen Scrappare sa...

Jätte fin ask! Härlig stämpel.
Hoppas du snart är bra i knät.
Jenny en Kaffesugen Scrappare :)

Helene sa...

Så kul att du har varit inne på min blogg! Jag blev naturligtvis sugen på att titta över till dig och: Oh! så snygga kort och altrat du har gjort! Lycka till med tillfrisknandet!

Pearlgirl sa...

Vad kul att du hittat till mig, och vilken fin ask du har gjort! Gillar verkligen färgsammansättningen!

TesaB sa...

Suuuuperfin ask! Vilket fint sätt att ge bort lotter också *noterar*. Gillar digisen jättemycket, så söt! :)