söndag 13 februari 2011

Det straffar sig att ha trevligt...

Nu har jag varit still i nästan två veckor. Igår fick maken ta med mig ut på biltur, höll ju nästan på att bli tokig av att bara vara själv inom husets väggar. Vi åkte in till stan och fikade, till Holmsund bara för att, till havet för att se om det var någon is, till Holmsjön för kaffe och sedan in till stan igen för att äta på Max. Mycket trevligt, men det har straffat sig idag. Nu har det varit soffan och högläge. Det är bara det att när man känner att det börjar gå att stödja på foten/benet så gör man det... Vilket straffar sig såklart. Varför kan man inte göra lagom?!

Nu tänkte jag dessutom att jag skulle prova med att göra ett julkort, en enkel variant till bloggen Ett julkort i veckan. Så här blev det:

Och så här såg skissen ut, en kul skiss tycker jag:

Och nu är det tillbaka till soffan som gäller.... Ha det gott!!

6 kommentarer:

AnnikaS sa...

Vilken härlig dag ni verkar ha haft, fast det är förstås trist att en sådan dag får konsekvenser. Hoppas att du snart blir bättre!

Supersött kort! Kul att se hur olika man tolkar en skiss.
kram Annika

Hozzan sa...

Jamen vi har ju sagt "Benet i högläge"...Du får lov att avända kryckorna mera. Önskar dig en mysig Alla Hjärtans Dag!

Kram
A

Britt-Inger sa...

Snyggt kort!!!! Nu är det bara "några" kvar ;);)
Nu ska Ni ha en bra Alla Hjärtans Dag.
Många Kramar till Er!
Britt-Inger.

lk46 sa...

hej vännen! Vilket härligt kort!
Ja visst är det så att man gärna vill göra mer än man kan! men var rädd om dig, att läka tar sin tid!
Ha en trevlig alla ♥ dag!
Kram lene

Lena B E sa...

Hej vännen!
Självklart skulle jag tittat över på en fika och kanske vi kunnat pyssla lite också. :D
Men tråkigt nog så är det ju 40 mil emellan oss. :(
Vilket jättefint julkort har du gjort efter den fina skissen!! :)
Den skissen gillade jag också så jag sparade den på datorn tills ett kommande tillfälle. Alltid bra att ha lite skisser att ta till när korten ska göras.
Så kul och trevligt ni verkar ha haft men det är synd att det ska straffa sig så hårt, sånt är tråkigt. Jaa du, varför kan man aldrig göra lagom mycket, det kan man verkligen undra, jag tror knappast det finns nåt svar på den frågan. ;) Dumt nog! Men hoppas det går över snart iaf. Du får vila, vila och åter vila så du snart blir återställd igen.
Ha det så jättebra och var rädd om dig vännen.
Kramar från Lena

Lena sa...

Hej Carina!
Tack för snälla kommentarer hos mig. Så roligt att få besök av dig. Har tittat runt lite i din blogg och här finns många underbara alster att vila ögonen på. Jag har också knäproblem, så jag förstår dig. Det där Svenska ordet lagom, tror jag inte finns! Krya på dig. Kram Lena