onsdag 9 februari 2011

Inte vad jag hade tänkt mig....

Ja nu har jag legat en vecka i soffan och är rätt så less. Förra tisdagen vred jag mitt "friska" knä så jag inte kunde gå på det, svullet blev det också. Som att det inte räckte med artros i vänster knä, nu känner jag hur instabilt det är egentligen. Var igår till läkare och blev sjukskriven fyra veckor. Det är lite bättre men jag är ingen sprinter direkt. Och pyssla fungerar riktigt dåligt. Kan inte heller sitta vid datorn långa stunder då det värker i knät och domnar bort i foten. Men det ska väl bli bättre hoppas jag....
Jag var med för ett bra tag sedan och skickade ett kort till en kille som fyllde 30 år. Det var en extra utmaning på Svensk Scrapbooking och denna kille skulle kora vinnaren. Så här blev min hyllning till honom:


Jag vann inte men mitt kort visades upp, det kan ni se här. Nu är det bara tillbaka till soffan och upp med benet. Önskar att jag hade en bärbar dator. Ha det gott!!

3 kommentarer:

Britt-Inger sa...

Du får luta dig mot min axel, när det känns tungt ;);)
Läckert kort och vad roligt när det blir uppvisat på detta sätt ;)
Snart kommer jag;)och lev.och hämtar fin fina blommor...
STORA kramen, din vän!

Lena B E sa...

Vilket häftigt kort!! :)
Konstigt att du inte vann, det här kortet borde väl ha fallit honom i smaken. ;) Killar brukar ju gilla sånt här. hi hi :D
Usch stackars dig, vilken gräslig otur, hoppas du blir bättre snart. Hade jag bott närmare så hade du fått låna en bärbar dator av mig, så du kunde surfa där i soffan.
Krya på dig vännen.
Kramar från Lena

sofiutane sa...

Jag har fått i uppdrag att göra grattiskort åt två killar på jobbet som fyller 50 o 30 och när jag googlade lite så hittade jag hit. Så himla fint kort och jag hoppas att det inte gör något att jag inspireras av det till mina kort.

//Sofi