fredag 18 februari 2011

Inget pyssel än på et ttag...

Det går åt rätt håll med mitt knä, om än sakta. Svullnaden har minskat och det gör inte lika ont. Om jag håller mig i skinnet vill säga, inte går för långt på mina promenader ute eller sitter med benen i fel vinkel för länge. Pyssla går dåligt så jag har stickat en del istället, det kan jag göra liggande... Här är ett par vantar som jag har gjort, egendesignat mönster:

Och detta är garnrester efter ett par sockar, räckte ganska precis till ett par vantar. Dom har jag gett bort till en god vän som förgyllde min dag idag. Tack så mycket för besöket!! Dagen blev inte lika lång idag... ;o)

Jag har även sickat en socke i storlek 46, garnet räckte bara till en socke. Ett par sockar som jag inte har fotograferat, storlek 43 tror jag det är. Och nu håller jag på med ett par med hålmönster framtill. Bilder kommer senare på dessa.
Imorgon bär det av upp till Luleå där vi ska bo på hotell och mysa. Vi har fått en hotellnatt av makens dotter och man och denna håller på att gå ut. Bokade då i Luleå denna helg, passar bra eftersom vi har bröllopsdag den 20:e februari. Vi ska få lunch I Lillpite av Kicki, yttreligare en underbar person jag lärt känna genoom pysslet. Ska bli spännande att se hur det går att var hos henne då hon har hund. Men jag tar med mediciner ifall det skulle bli kris.
Önskar er alla en trevlig helg!!! Kramen

7 kommentarer:

Hozzan sa...

Hej Snygging!

Tack för en trevlig dag med både gott fika och supersköna vantar. De värmer både i hjärtat och på händerna!
Kramen

Karina Beck sa...

Hvor er de flotte!
God weekend.

lk46 sa...

Godmorgon vännen!
Låter inte så skönt att ha ont och inte kan göra det man vill! Hoppas det snart blir bättre!!
Så härliga vanter, önskar så att jag kunde sitta och sticka, men just de rörelser klarar inte min nacke!
ha en bra dag!
kram lene

Pyssel och Kort sa...

Mysiga vantar.
Jätte fina kort du har gjort.
Trevlig helg Elin

Lena B E sa...

Hej min vän!
Vilka snygga vantar du stickat, snygga mönster och färgkombinationer!! :)
Hoppas du blivit bättre i knät nu?
Och naturligtvis att ni har det trevligt i Luleå och Lillpite! :)
Någon dag till veckan ska jag starta en utmaning sen kommer en till i mitten på mars.
Det vore roligt om du ville vara med.
Jag behöver nämligen en bloggpaus om jag ska hinna få så många julkort klara som möjligt till beställningen, dessutom så ska ju påskkorten göras och jag känner att jag inte hinner med något just nu, så en lång paus är vad jag behöver. Ha en trevlig fortsättning på helgen och ha det så jättebra.
Massor med kramar från Lena

Annette sa...

Stickade sockor, finns det något härligare?! Det bästa man kan ha på fötterna. Jag fick alltid raggsockor av mormor, önskar jag kunde föra traditionen vidare.

Ha en bra dag!

Emma sa...

Vilka härliga vantar! De svart/vita är toksnygga =)