lördag 18 oktober 2008

Kreativitetsmässa i Umeå

...har jag varit på idag. Det var trevligt, en mässa som Sporren ordnat så bra. Man är automatiskt med i Sporren när du är anställd i kommunen. Då får man rabatter i olika affärer och Sporren anordnar olika aktiviteter. Det är tack vare Sporrens kurs i scrapbooking som jag kom in på denna härliga hobby. Det var många olika utställare på mässan, kreativiteten flödade. Det var till exempel många som hade målat tavlor, några visade underbara fotografier, stickade och tovade saker, smycken. Har säkert glömt nåt. Här är några bilder från mässan (jag glömde fotografera själv, så det är min mansom hållit i kameran). Först har vi en man som gör skulpturer med motorsåg, här ser vi rosor. Han hade även underbara tomtar men tyvärr inte i min kamera:



På ett ställe fick man prova binda flugor om man ville:



Sedan var det underhållning på scenen, Det var bla diktläsning, salsauppvisning, sång, här är det en buskis och vi får lära känna Birger:



Min mans barnbarn Maiken kunde inte stå still när det var salsa:



Här är en i mängden som jag fick förklara vad scrapbooking var. Jag har visat många vad man använder sig av och hur man kan göra. På väggen bakom mig hade jag hängt uåå några layouter och jag hade även tagit med två album som besökarna fick bläddra i. Jag dekorerade en chokladlåda på mässan bara för att visa hur det går till. Många frågade om jag håller kurser, det kanske vore nåt...



Så här blev lådan:



Kom på att jag skulle ge den till en underbar kompis så jag skrev på den så här (ifall det inte syns tänkte jag): Du gör mig så glad, här får du en choklad!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fin lådan blev, såg att din man var i farten med en kamera! =)

Anonym sa...

Underbara saker du gjort. Lådor står och väntar här på att dekoreras - hur ska man hinna allt:)
Ha det gott!

Annica H sa...

Oj oj igen... Du är minsan aldrig i stillhet! Du måste ha fler timmar/dygn än vad jag har! :)

Anonym sa...

Visst är det kul att få sprida glädje m scrapbooking.
Lådan blev jättefin.

/Susanne

Kamilla sa...

Oj så vacker låda och klart du ska hålla kurs ;) så snabb som du är hinner du säkert med 2 kurser på en gång *skrattar*
Kram!!
Ps nedräkning till julfesten har börjat :D

Anonym sa...

Vilken fin låda!!! ååååå vilken söt apa!!