söndag 30 oktober 2011

En låååååååååååååång vecka....

 Ja då har snart denna helg gått. Och fort gick den. Skulle behövt någon till dag att vila på. Denna vecka har jag varit så fruktansvärt trött. Kvällarna har blivit sena av olika aktiviteter och måsten. Förrutom måndag då jag sov hela kvällen i soffan. Förra helgen började ju med att Kikki kom, och inte blir det sova då. Lördagmorgon bar det av till Övik för en helt underbar träff. Delade rum med Kikki, Åsa och Anna på vandrarhemmet rakt över gatan. Har redan bokat rum redan för nästa år! Jag hann med några alster, visar korten nu, layouten kommer senare. 

Det första kortet är efter en skiss och man skulle även få med något prickigt:


Det andra kortet är en snabbutmaning där vi skulle inspireras av Modos logga:


Det tredje kortet skulle vi använda oss av färgerna turkost, brunt och vitt, vann dessutom första pris med detta:


Det kortet gjorde jag till en kollega som går i pension. Vi var ut och åt med henne på onsdag efter jobbet. Kommer att sakna henne.

Jag har börjat nedräkningen till vår Londonresa! Tre dagar kvar, det ska bli så kul!! Fyra nätter på hotell i Londion, besöka scrapbutiker (om vi hittar någon), äta gott, gå på puben, marknader, besöka Madame Tussauds ja allt vad vi nu kan hitta på. Vi ska fira Kikkis 50 års dag, resan är bokad sen långt före sommaren. Maken och jag passar på att fira 10 årig förlovningsdag som är dagen innan vi åker.  Våra makar ska också följa med, dom ska se fotboll en dag.

Nu ska jag ner i mitt pysselrum och göra en kortbeställning. Ha en fortsatt skön söndag!

Kram Carina

1 kommentar:

Hozzan sa...

Tack för en mysig pysselkväll som jag bjöd in mig själv på;o)

Gillar ditt prisbelönta kort supermycket och det är liftvarning utfärdat på det.

Kramen