söndag 3 april 2011

Vilken helg!!!

Vilken trevlig helg jag har haft!!Så roligt att Kikki och maken kom fram till slut. Deras bil la av i Kåge utanför Skellefteå så dom fick ta hyrbil därifrån. Men dom kom ändå!! Hennes man glömde glasögonen i bilen så han har fått ha solglasögon med styrka hela helgen. Det har gett en del skratt och det var svårt att inte ge fina kommentarer emellanåt, särskilt på lördagmorgon... ;o)

Sedan kom Anna och pysslade en stund med oss. Vi åkte till henne och fick en supergod äppelkaka med glass! Det var gott!! En hel del pyssel blev det i källaren, även en hel del skratt. Jag gjorde bla detta kort till Svensk Scrapbookings korttävling i april där det ska var annorlunda vikningar:Senare på kvällen kom Britt-Inger med sin man och hälsade på (tack mannen för hjälpen med datorn)... Skratten fortsatte nere i källaren... ;o)

Eftermiddagen och kvällen har gått i vilans tecken i soffan med värme och smärtis. Det straffar sig att gå i trappor så mycket även om Kikki gick åt mig flera gånger. Maken har lagat mat och tagit hand om mig, puss på dig!!! Höll ju på att glömma det bästa med idag, jag har blivit moster till en liten kille. Är så nyfiken på hur det gick men jag vill inte ringa och störa... Ha en fortsatt skön kväll alla! Kramen

7 kommentarer:

Hozzan sa...

Du får ta det lite lugnt nu i veckan min vän!

Stjärnkortet blev ju superfint så det måste testas!

Kramen
A

frubards pysselkök sa...

Tack så himla mycket för en helt underbar helg, bästa vän. Mycket skratt och annat har vi upplevt... Var nu rädd om dej, och passa på att vila mellan varven.

Stjärnkortet blev kanoners!!!

Kolla in min blogg. En liten gåva finns där åt dej...

God Natt Kramar // Kikki

Pysselmani sa...

Vilken härlig kortvikning! Hittade du mallen på nätet?

Pyssel och Kort sa...

Snyggt,
Visst är den en härlig vikning.
Kram Elin

Lilla Pyssel Inger sa...

Underbart kort gillar verkligen den vikningen:)
Så roligt för dig men en sådan underbar helg, hoppas att du inte är allt för slut nu!
Ha en toppen måndag och vecka, kramar från Lilla Inger:)

lk46 sa...

ÅH så snyggt du har fått till det, underbar färg!
Grattis till din Award!
kram lene

Linda sa...

Åh, så mycket fint du gör! Älskar stjärnkortet, hur har du gjort? :-)