fredag 8 april 2011

Igår artrosskola...

Igår var jag på artrosskola, och det var precis som om det var mig dom berättade om. Till och med maken sa att han kände igen allt jag återberättade till honom. Mina onda fingrar är nog också artros, tydligen är det vanligt att man får i fingrarna om man redan har i sina knän. Ingen vet varför, det är bara så. Trötthet följer också med artros, det vet dom inte heller varför. Skönt att få den förklaringe i alla fall när jag varit så trött de sista veckorna. Och vila hjälper inte, man ska aktivera sig istället. Och med något kul, typ pyssel. Och vissa övningar såklart. ;o)


Sedan frågade dom om någon hade problem med dammsugning och det var ju några som hade det. Det har inte jag än, här är det maken som dammsuger... Jag behöver kanske inte säga att jag var yngst i gruppen, tror de flesta var över 60 år. De berättade att 5 % av alla som har artros är i åldern 35-50 tror jag det var. Jag får väl känna mig utvald. Sen går det i skov såklart, man är bättre vissa perioder och sämre vissa perioder. Just nu tror jag att jag är i en sämre, det känns lite tungt. Nog om detta, det är ingen idé att deppa om det. Tur man har lite att pyssla med emellanåt! Och tur man har vänner att skratta med!!! Det underlättar det mesta.


Jag har stickat ett par sockar till min älskade systeryster till hon fyllde år:Sedan gjorde jag en karamell att stoppa sockarna i:Men tyvärr så rymdes bara en socke i denna ask, den andra fick jag ta fram när hon öppnat paketet... ;o)
Jag önskar er en skön helg!! Själv ska jag nog upp till Nettan och pyssla på lördag! Har ni vägarna förbi henne, kom in. Hon har extra öppet då 11-17. Kramar till er!!

5 kommentarer:

lk46 sa...

Hej vännen!
detta låter inte kul, hoppas verkligen du kan få något som lindrar smärtan! Att vara trött är skit... jag har varit det en vecka nu utan att veta varför, idag känns det bättre!
Så snygga strumpor och så fin smällkaramell!
Ha en skön helg och var rädd om dig!
Kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och trevlig söndag på dig:) Håller med Lene det låter inte kul alls att ha problem med sådant !!!
Gillade strumporna och din smällkaramell den var helt WOW den gillade jag jättemycket:)
Ha det bäst och var rädd om dig, kramar från Lilla Inger:)

Lena B E sa...

Attans sk*t för artros! Fy, inte kul alls, jag har ju fibromyalgi så jag kan förstå hur du har det.
Hoppas du får någon medicin som hjälper dig mot den värsta värken.
Så snygga strumpor du har stickat och så fin smällkaramell!! :)
Så glad din syster skulle bli när hon fick detta.
För en liten stund sen såg jag bofinken för första gången i år, härligt då är det vår på gång! :)
Ha det så jättebra och krya på dig vännen.
Kramar från Lena

Anonym sa...

Jobbigt att alltid ha ont och vara trött, låter inte roligt alls. Skickar över lite värmande kramar.
Men vilka fina sockor, dem gillade jag starkt och så fin karamell, log lite när du bara fick i den ena, men så är det väl när man vill göra något alldeles extra, det är inte alltid det blir som man tänkt sig men vad gör väl det när man får en så fin present.
Ha det gott
Kram Eva

Eva J sa...

Nu var jag riktigt snabb på tangenterna så jag hann inte skriva vem jag var .......Anonym= mig Eva J /Eviebee