måndag 15 mars 2010

Äntligen fri från förkylningen!

Nu är helgen över och vardagen återställd. Känns som om jag inte varit på jobbet på evigheter. Har ju legat förkyld en vecka. Nu ska jag jobba halvtid i två vecor pga knät och på fredag ska jag träffa doktorn. Gruvar mig något eftersom jag ska få en kortisonspruta i knät, är hur rädd som helst för sprutor. Lite komiskt när jag jobbar som syrra, men det går hur bra som helst att ge andra sprutor. ;o)

I helgen har jag varit på invigning av Nettans nya lokaler, det har blivit superfint! Många trevliga pysslare under samma tak och mycket skratt som vanligt. Många fina öppningserbjudanden hade hon också, så lite handla blev det. Kika in på hennes invigningsrea. Det jag gjorde där kan jag inte visa än så jag får visa nåt jag glömt visa istället.

Denna ask har jag gjort till en vän som har kommit att betyda mycket för mig. Vi har inte känt varandra så länge, kanske två år, men det känns som om jag känt henne hela livet. Hon är min andra tvillingsjäl. Tack för att du finns!!!Insidan blev på detta viset:Jag ville ju inte ge henne en tom ask så jag la i några geléhjärtan och ett chokladhjärta. Det blev inte så många eftersom vi inte äter så mycket godis. ;o)Nu är det dax att åka till jobbet, ha det gott!!!

4 kommentarer:

Karina sa...

Super fin æske.
Du må have en ny god uge.

frubards pysselkök sa...

Kanonfin ask! Skulle gärna ha velat varqa hos Nettan och se hur fint hon har fått i den nya butiken. Tyvärr så är det ju en bit att åka....
Se nu till att ta det lugnt med ditt knä.

Kram // Kikki

Englagård sa...

Vilken jättefin ask, din vän blir säkert glad över den.
Jag kan trösta dig med att det inte gör så ont att få sprutan, själv har jag fått en i axeln. Efteråt kan man dock få lite ont.

kram Karina

Britt-Inger sa...

TACK, min Vän! Den står så prydligt på vardagsrums bordet :):)
Och det blev en godis till oss var i familjen - men jag tog chokladen ;)
Stora kramen till dej!!!!