torsdag 11 mars 2010

Alla Hjärtans Dag

Idag skiner solen, kanske man skulle försöka sig på en kort promenad?? Få lite luft och lämna förkylningen ute när jag sedan går in? Den börjar dock bli bättre. Om inte annat sitta på altanen en stund, det är alltid trevligt.
Jag blev påmind när jag var in till Lena och tittade, jag har inte visat mina Alla Hjärtans Dag kort. Det roliga i det hela var att vi hade gjort kort med samma vikning till våra älsklingar, utan att veta om det. Så här blev mitt.
Framsidan:

Baksidan:


Och innuti:


Gjorde ett annat kort med annorlunda vikning också:Måste göra ett till den andra dottern också, men pysselorken har inte varit med mig. Kan ju vara trevligt att få ett kort bara så där utan förvarning någon gång...


5 kommentarer:

Lena B E sa...

Så fint ditt kort är till din älskling!! Och jättefint är det andra kortet med, nu blev det roligt igen, för den mallen har jag också sparat på min dator. ;) hihi. Ha det så bra vännen. Krya på dig. Kramar från Lena

Peet sa...

So beautiful Carina!!

Zarah sa...

Vilka fina kort!!

...och vad du är gullig. TACK! för de rara orden! Klart du får lifta - det ser jag som en ära! :D

Karina sa...

Super sødt.

Eva J sa...

Hejsan!!
Vilka härliga kort och vilken kul vikning, det får läggas på minnet till något bra tillfälle. Din Lo på dig och din man är superfin.
Ha en skön vecka
Kram Eva