söndag 1 februari 2009

En trevlig pyssel lördagkväll

Nu har pysselvännen gått hem, här har det varit en riktigt trevlig pysseldag/kväll! Mittidan har jag fixat lite mat till dottern med vän samtidigt som vi färgat hår. Sedan var det pyssel som gällde. Gjorde denna layout efter denna skiss: Jag delade ett kort i tre delar. Mina rubriker är: Ge f_n i min öl! Det var en geting som landade i ölen på Bishop Arms. Färgerna är ju som vanligt bättre "på rikt".

Sen gjorde jag ett vintagekort. Blomman och bladen har jag fyndat på Myrorna som jag sedan plockat isär för att sedan bygga upp....
Detta ska jag skicka till en vän, visst är väl stämpeln för söt?? Lånade den av en som jag träffade på pysselkvällen i torsdags....Pappren på dessa kort är helt underbara!!! Köpta hos Nettan..... Nu borde jag kanske städa bordet och sedan gå och sova.... Städa är inte särskilt kul, men ett måste. Ha det gott kära vänner!!

7 kommentarer:

Kamilla sa...

OOOH så himla produktiv du är !!!
Och SNYGGT blir det :D jag bara älskar den LO:n den var ju hur fin som helst!!
Kram kram och ha en trevlig söndag :D

Lotta sa...

Så himla fina saker. Å nallen passade ju väldigt bra till de papperna. =)

Lena B E sa...

Wow vilka fiiiiina kort!! Nallestämpeln är jättesöt!! Jag såg den i en nätbutik nyligen men vart?? Kramar från din vän

Lena B E sa...

Tack för tipset! Ja det är inte lätt när man börjar bli gammal & glömsk!! *skrattar* Kramar till dig min vän

Lotta sa...

Såg att det var träff i veckan igen, har inte bestämmt mig hur jag ska göra, får se hur veckan artar sig. Annars blir det nästa gång. Det var ju superkul, så mig blir ni nog inte av med. ;)

Anette sa...

Jösses så mycket fint du hunnit göra.
Jag förstår att ni hade en supertrevlig pysselkväll tillsammans.:)
Kram Anette

Pernol sa...

Ååå vilka fina kort!!! Ölkortet var ju för häftigt! Vintagestilen är verkligen vackert. Det var snyggt att använda en färdig blomma. Jag tror jag måste gå på en second-hand runda!