söndag 24 februari 2008

Pysselträff OCH cyberpyssel i helgen

Pysselträff i Hörnefors OCH cyberpyssel på pyssel.net i helgen... Har fått en hel del gjort, det verkar som om inspirationen har kommit för att stanna. I hörnefors gjorde jag först denna Lo efter en skiss. Texten morfar har jag använt chippisar som jag målat med promarker och sedan satt orange glitterlim och på ordet trygg har jag använt gnuggisar. Kallar den för Trivs hos morfar:


Sedan gjorde jag ett kort efter en skiss. Den fick jag ett pris för, sånt är kul! Så här blev mitt kort:Dom här utmaningarna skulle vara färdiga till kl.16. Nästa utmaningar skulle var färdiga till kl.20. Första var temat kärlek, så här blev min. Jag har inspirerats av Maxell som finns på pyssel.net då jag har stämplat med akrylfärg på det gröna papperet, mitt i har jag använt blommor (en typ av paljetter tror jag) som jag i mitten satt glitterlim:


Kortutmaningen var att vi skulle göra ett påskkort. Tänkte först inte göra ett, men det blev ett i alla fall. Och jag som inte ens skickar påskkort. Fick ett pris även för denna (var den enda som gjort ett):Sedan gjorde jag en till cyberpysslet, en lift av Fröken_Svår på pyssel.net. Har använt samma chippisar till mormor som till morfar och målat med promarker och sen satt glitterlim. Har även glitterlim i den stora blåa blomman. Målade med akrylfärg bredvid kortet som jag sedan skrev text på. Så här blev det:Det var en trevlig dag och kväll igår, var i Hörnefors till kl.22 sedan sa ryggen ifrån. Hämtade min man hos en kompis och blev där till kl.24. Ingen idé att gå och lägga sig eftersom jag skulle passa tåget. Medan jag väntade gjorde jag et Lo till skissutmanignen på cyberpyssel men den kan jag inte visa än. Känns som om inspirationen kommit tillbaka för att stanna....

6 kommentarer:

Maria sa...

Hej du.
Jag hittade din sida och jag gillar den mucho. Tack för pyssel-stöttning i Hörnefors. Det var trevligt att ses och jag hoppas det blir mer.
Kram och hälsningar från Maria "Zambesifloden" B

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Heila sa...

Mycket snyggt du fick gjort. Själv fick jag bara min liftning av dig gjord. jag har länkat till dig från min blogg. Hoppas det är OK.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.