fredag 8 februari 2008

Cyberpyssel helgen som var...

Det var några utmaingar på pyssel.net förra helgen, jag gjorde alla utom en. Här kommer mina bidrag. Den första var en bild på chokladbitar i olika former och färger som vi fick associera fritt att göra vad vi ville. Sedan skulle det vara med en förklaring till varför det blev just detta resultat. Här är min förklaring:

"När jag såg kortet på chokladen tänkte jag direkt på min älskling (han till höger), sen tänkte jag på det bruna mönstrade pappret som jag använt i Lo´n. Go´ & gla´ tänker jag alltid på när jag ser choklad.... efter reklamen med kexchoklad som jag älskar!! Dessa tre grabbar är riktigt go´ & gla´! Sen blev det denna Lo.... "
Utmaning två skulle innehålla blommor i överflöd:Utmaning tre skulle innehålla glädje, vi skulle göra ett kort som vi sedan skulle skicka till någon. Jag gjorde detta kort till någon som gillar blått och alltid gör mig glad när jag känner mig nere. Kan inte avslöja vem jag skickar det till eftersom det inte är gjort än...Utmanign fyra skulle vi lifta någon, dvs "härma". Så här blev mitt kort...Utmaning fem var en räkneövning, skulle innehålla olika antal av olika saker. Så här blev mitt kort:Jag har använt:
1 band
2 motiv, apan Otto och grattis
3 blommor
4 färger, brun,röd,grön och vit.
5 knappar, röda hjärtan
6 glittriga dekorationer, stickles på grattis bokstäverna (båda t:na siitter ihop och blir en )

Till sist var det en kort skiss och en Lo skiss men dom kan jag inte visa än...

Inga kommentarer: