söndag 25 november 2012

En "peppsida" kan behövas ibland

Nu var det riktigt längesedan jag bloggade eller tittade runt bland olika bloggar och forum. Det har varit en riktig berg- och dalbana med mitt knä. Olika läkarbesök, träning varvat med vila och jobb. Just nu är jag sjukskriven och väntar på titthålsoperation. Min artros är sämre, har dessutom mest troligt problem med menisken. Detta problem hade jag även i maj och då ville inte läkaren göra något titthål eftesom det kan försämra artrosen. Idag är ett annat läge, det är värt det.
 
Pyssla har jag kanske äntligen börjat komma igång lite med. Har varit på några pysselträffar och fått lite inspiration. Har också flyttat upp mitt pysselrum från källaren så jag slipper gå i trappor, och skaffat mig glasögon så jag ser något.  :o)
 
När det är som mest deppigt är det tur att man har vänner omkring sig som peppar en. Ni vet vilka ni är, stor kram till er! Med hjälp av er är det lättare att försöka tänka positivt. En av dessa dagar blev denna "peppsida" till mig själv gjord. Funderar starkt på att göra en tavla av den och sätta upp i mitt nya fina pysselrum.
 
"You are braver than you believe"
"Stronger than you seem"
"Smarter than you think"
"And loved more than you know" 
 
 
Har ett projekt på gång, lite spännande. Mer om det en annan dag. Ta hand om er och var rädd om era vänner. Att ha en riktig vän är guld värt!
Kramar Carina

2 kommentarer:

frubards pysselkök sa...

Hej på dej vännen! Äntligen så får man se att det rör på sig i bloggen :-) Jag är väl en av dom som bör känna sig träffad, men du vet att vi finns där för dej. Likaväl som vi vet att du finns för oss!!!
Förresten så är sidan i boken såå himla läcker...

Kram och godnatt // Kikki

Hozzan sa...

What goes around comes around brukar man säga. Du är ju själv en fin vän i med och mottgångar, det är det som kallas vänner.

Kul att det händer nåt här i bloggen oxå;o)