torsdag 29 november 2012

Alster från häxträffen i Vännäsby

En av pysselträffarna jag varit på var här i Vännäsby som Pysselhäxorna ordnade. En stor eloge till alla fixarna, det var riktigt trevligt! Och jag hade ett otroligt roligt besök av min goa vän Kikki och hennes svägerska Britt-Mari över helgen. Dessutom fick jag TRE förstapriser, det var oväntat men kul. Den första var en utmaning med tvist. Man skulle göra sin egen bakgrund, göra efter en skiss och ha något gult med. Jag var så inne i att göra en egen bakgrund så jag glömde alla andra sakerna. Sen blev det något knas för rubriken blev "En slant tankar". Glömde helt bort för dina, men det har jag kunnat skriva dit sedan. Tänket är inte det bästa just för tillfället.  ;o)
 
 
Nästa var en utmaning efter en skiss:
 

Sedan var det en kortutmaning som också var efter en skiss. Kortet var jag inte särskilt nöjd med så jag blev mäkta förvånad när jag vann. Kan vara för att jag inte gillar rött.
 
 
Det första som gjordes var en snabbutmaning där vi skulle dekorera påsen vi fick med lite smått och gott i. Kan vara bra att hitta om man ska gå bort någon gång.
 
 
Jag dekorerade även en burk från karamellkungen, men det blir en annan dag.
 
Kramar Carina

Inga kommentarer: