söndag 1 april 2012

Layouter från träffen i Övik

Vårt internet har inte fungerat som det ska sen någon gång i februari och det visar sig att masten är överbelastad. Mitt modem från Tele 2 fungerar inte i Vännäsby men inne i Umeå gör den det.. Nu har jag bytt till Vännäs net som är kabel och vilken fart jag har fått! 

Igår var jag hela dagen inne i stan och var modell för en dag. Jag blev sminkad, fixad i håret och fotograferad. Det var riktigt kul.

Nu ska jag visa några layouter från träffen i Övik förra helgen. Den första kom jag tvåa med i kitutmaningen. De som köpte ett kit fick vara med och tävla i den utmaningen. Och det var så många fina bidrag!


Nästa är gjord efter en skiss:


Vad detta var för utmaning minns jag inte:


Och till sist skulle man använda mycket kladd, det har jag gjort. Kortet har jag gjort med hjälp av en app i min telefon som jag sedan har framkallat, lite kul tycker jag:


Jag gjorde några till alster men dom visar jag en annan dag. Nu ska jag ta mig en liten morgonprommis. Solen börjar titta fram. Ha en fortsatt skön helg!!

Kramar Carina

2 kommentarer:

frubards pysselkök sa...

Vilka superfina Lo`s du gjort!!!

Kan förstå att du fått drag under galoscherna med det nya internet...

Ta du en skön prommis. Här är det snart dags för frukost,innan det bär iväg in till stan. Flyttning åt pappa står på schemat...

Kramar i massor // Kikki

Karina Beck sa...

Super flotte layouts, du laver.