måndag 29 november 2010

En ledig dag idag

Ja då har man avverkat en helg på jobbet. Det blir inte särskilt mycket gjort när man kommer hem efter en dag på helgen. Men i fredags pysslade vi här jag och Britt-Inger så det stod härliga till! Bilderna är fortfarande i kameran, kommer sedan. Vi gjorde en upptäckt, min Ultimate Pro som dottern kom med från Usa är inte lika som hennes. När vi skulle göra kuvert så upptäckte vi att på hennes "platta" fanns inget H. Och på en annan platta där man bla kan göra en väska har jag några fler skåror än hennes Ultimate Pro.

Nåja, roligt hade vi och bilder kommer som sagt senare. Jag visar ett kort jag gjort för ett bra tag sedan men som inte kommit in i bloggen. Det var till en liten tös som skulle döpas:

Nu ska jag gå ut och ta en kort promenad till frissan. Sedan blir det kanske lite pyssel, får väl passa på när jag har hittat "ilet". Ha en skön dag!!

2 kommentarer:

Karina Beck sa...

Hvor er det et supersødt dåbskort!
Har I også meget sne oppe hos jer?

Agneta sa...

Där är ju Allys underbara kort!! Jag kan meddela att föräldrarna var mycket imponerade av kortet. Själv har jag fått blodad tand och sitter och funderar på hur mycket du kan hinna tillverka innan julen är här? Jag känner ett stort behov av dina alster. Vi ses på jobbet nån dag!