fredag 23 april 2010

Då har ytterligare en vecka gått...

Ja då har man jobbat ytterligare en vecka heltid efter en tids sjukskrivning halvtid. Och det går riktigt bra! Tränar tre gånger i veckan, försöker promenera lagomt, äter en tablett som ska vara bra vid artros (minska smärtan och öka rörligheten). Och jag tror att det funkar! Jag kommer inte hem och lägger mig med värmedynan efter en dag på jobbet.

Idag har jag och maken varit ute och ätit efter jobbet, tillbringat några timmar tillsammams på Iksuspa med lite träning, bad i pool och varma källor, sol och bastu. Riktigt mysigt! Hemma sent men vad gör det....

Här kommer två layouter jag inte visat som jag gjorde i Brunsons Påsk CC. Denna bild tycker jag är lite rolig. Hittade den i Stockholm fär några år sedan, var såklart tvungen att fotografer. Snacka om att gå in i väggen:Och här har jag provat min kamera i mobilen. Det blir riktigt bra bilder. Naturgodis är ett måste på pysselträffarna jag ränner runt på:Nu har jag packat till Pysselhäxornas träff imorgon. Det sista jag packar ner innan jag åker är sånt här godis... ;o)

Ha en trevlig helg!!

1 kommentar:

Mummylade sa...

härligt att du mår bättre! Ses i morrn då, jag har färdigstämplade bilder med mig så att jag inte behöver den ohyggligt tuggummiluktande stämpelrengöringen ;)