onsdag 5 november 2008

Resultaten från träffen i Hörnefors

Här kommer mina alster jag gjorde på träffen i Hörnefors. Den första är en skiss som vi fick tolka fritt och så här blev mitt bidrag (kom på andra plats med den):



den andra tävlingen var en snabbutmaning, vi fick bara använda vissa färger. Jag kommer inte ihåg vilka men jag valde svart och vitt. Jag dekorerade en chokladkaka:



Den tredje utmaningen var att inspireras av en bild. Bilden föreställde en julgranskula och lite glitter i en julgran. Då gjorde jag denna, prydde en toffiffe ask. Med denna vann jag första pris! Hann inte ta någon bild med min kamera då jag sålde asken på träffen, så den enda bild jag hade var den jag tagit med mobilen.



Nästa tävling var en skiss som man var tvungen att följa exakt. Man fick inte vrida eller vända på den eller tolka den fritt. Så här blev mitt resultat:



Den sista utmanigen jag var med i skulle man göra något efter en bingorad, välja vågrätt eller lodrätt. I rutorna stod det olika saker som vi skulle använda oss av beroende på vilken rad vi valde. I den rad jag valde skulle jag ha med rub ons, röda blommor, chipboard och bling. Dena kom jag tvåa med:



Det var en mycket trevlig träff förrutom att jag var så förkyld. Det mesta av mitt material som jag använt på mina alster hittar ni hos Nettan

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt fina lo. Kul att dekorera chokladaskar - måste jag komma ihåg.
Ha en fin dag!

Asksvart sa...

Nu har jag tagit mig en liten titt hos dig... // Asksvart

Anonym sa...

Vilka härliga alster, den första layouten var riktigt läcker! :)
Jag har 18 mil till närmaste Biltema i Sundsvall, så lite närmare än dig har jag då allt. ;) Och visst han är underbart snäll min sambo, jag tänker inte låna ut honom... *fnissar*

Anonym sa...

Vilka vackra alster!! Ååå så chokladasken med nallen är!!