onsdag 12 november 2008

Jag har varit med på Brunkullans forum där medlemmarna har ordant egna tävlingar. Den första var en bingorad jag skulle följa, och jag valde en rad där jag sskulle ha med något brunt, akrylfärg, skiss och snurklor. Det som stod i dom andra rutorna fick man inte ha med. Så här blev den:



Men då hade jag missat trots att jag kollat flera gånger, något blått.... Bara att göra en ny och denna gång valde jag en rad där skissen var med igen eftersom jag gillade skissen. Men jag skulle även ha med spets ller band, metalldekorationer, och något blått. Så här blev den:



Fotografierna har jag tagit en dag när det var frost, skrev ut dom trots att jag inte hade färg i skrivaren. Men korten blev helbra utan färg! Den andra tävlingen var en skisstävling och så här blev den:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Urläckert verkligen alltså!!

Var länge sen jag var här men vad mycket vackert det fanns här alltså!

Annica H sa...

Oh så mycket snyggt! "Frost" blir man favvis! Fantastisk snygg... Bilderna är bara SÅÅÅ bra! :)

Kamilla sa...

Oh Mama, så hilmsnygga saker du gööör!!
Nedräkning vännen!!!! snaaart är det dax!!!

Kicki sa...

Så vackra layouter!! :-)

~Kicki~
http://blogg.aftonbladet.se/8948/

Anonym sa...

Jättefina LOs!! Den första: man kan nästan känna värmen från solens stålar, ååå vá jag längtar till sommaren nu! Den andra: Du är ju så himla duktig på att ta foton så det är klart dom blir lika fin i svart/vitt!! hm, jag får nog träna mer. *ler* Den tredje: Fina papper i härliga färger.