lördag 6 september 2008

Barnen Staf huset

Jag har äntligen lyckats göra något av huset som kom från The Nook. Har funderat fram och tillbaka vad jag skulle hitta på. Kom då på att jag har en massa kort när barnen var små, jag fotade även mycket då. När man framkallade korten fick man ett stort och två små kort av samma motiv. Dom korten letade jag fram och så här blev albumet (det är ine helt klart då jag inte riktigt har tänkt ut hur jag ska få albumet att sitta ihop):



Första sidan är en hel sida och denna har jag tänkt att ha längst fram, just having fun. Baksidan av den är en stolt storebror. Syskonen hälsade på när lillasyster var född. Storebror ville inte ha någon lillebror, blev det en lillebror tänkte han byta på Domus...



Nästa sida är två halvor. Föst har vi Linus som bakar, jag kan baka till dig mamma, och sedan är det när han sitter och äter. På andra sidan av dessa två är när syrrorna äter, när man är liten får man äta med hela ansiktet och gott med pannkakar.



Barnen har alltid varit ute mycket i alla väder, särskilt roligt när det regnar. Kläder var inte så noga, bara man inte blev blöt om fötterna. Vi har alltid ätit och fikat ute också när dom var små.



Linus älskade släpvagnar. När vi var ute och gic fick vi stanna överralt där det stod en "mäpmang". Våra skor var också alltid kul att ta på fötterna... Storebror var alltid så go med sina systrar...



När vi kom hem från BB skulle storasyskonen vara med hela tiden. Mostrarna kom också och hälsade på då...



Hoppgungan var den bästa sak som fanns, då kom man ju upp från golvet och kunde vara med sina syskon...


Det var barnen Staf huset.....

5 kommentarer:

Cecilia sa...

Oj vad fint. Fick en liten tår i ögonvrån. Då är det riktigt fint. Har själv betställt saker ifrån Nook men första gången kom bara 3 saker, nästa kom inga alls, fast jag betalat. Tråkigt.

Hoppas det går bra att jag lägger till dig i min lista över mina favorit scrappare.

Ha det så bra.

chinapainter sa...

Wowza! DET huset tycker jag om! Alldeles galet mysigt!

Anonym sa...

Å vad gulligt! Typ en liten summering. En annan tid kommer nu...
Kram!
//Annika

Anonym sa...

Jätte, jättefint!! Jag gillar verkligen minialbum, och det här var riktigt fint.

Anonym sa...

Vilket fint hus det har blivit åt barnen. Blir glad av att se dina fina alster.