tisdag 8 april 2008

Hemma igen efter en mycket trevlig mässa/träff i Luleå!

Nu har jag varit hemma två dagar efter en trevligt anordnad mässa med träff i Luleå. Vädret var inget vidare när jag åkte på lördagsmorgonen men det glömdes fort bort. Det var många företag som var där och sålde, både pärlor, garn och scrapsaker. Jag glömde naturligtvis alla mina papper hemma, men det fanns ju att köpa nya! Hade varit värre om jag glömt fotografierna...


Det blev en del gjort på träffen och jag fick några priser, det var kul!! Det var workshop på lördagen som jag var med på där vi lärde oss att göra ett minialbum. Jag ska dekorera den lite mer hade jag tänkt. Vi gjorde kuvert som vi dekorerade på "framsidan". På utsidan har vi satt en utstansad fjäril, sedan gjorde vi hål i ena sidan och knöt band så den skulle hålla ihop:Detta var en utmaning på lördagen som löd så här: Om jag var drottning/kung eller prinsessa/prins för en dag skulle jag.... Gjorde denna layout som jag vann första pris med!! Min text lyder: Om jag var drottning för en dag så skulle ALLA få komma till fjällen, köra skoter och äta varma mackor.


Detta var priset jag fick:

Här är en skiss som jag gjorde efter på lördagen:Och den fick jag också pris för: Sedan lottades det ut priser till alla som röstade, tror det var tre till varje tävling. Hade även tur där på lördagen och vann på lottdragning denna krona:
Sedan var det dax för söndagens tävlingar. Gjorde ett kort trots att jag inte tänkt det först. det var en skiss vi skulle följa och så här blev mitt resultat:
Vi var tre som fick dela på 2:a eller 3:e plats, minns inte riktigt... Fick då detta (det syns inte så bra på bilden, det är en rosa bit papper, en kortstomme, ett rosa band och dessa underbara stämplar):
Sedan var det även en skissutmaning:
En annan utmaning där vi inte fick använda motivstämplar, minns inte riktig vad det var mer för krav... Jag har använt bubbelplast och akrylfärg under kortet. Det roliga med detta kort är att jag och min yngsta dotter åkte ner till falun på sportlovet och hade en tjej med oss från Falun. Hela resan ner sjöng dom lite då och då Mikas låt Lollipop. När jag satt sent på kvällen på träffen och började med denna spelades den låten några gånger. Tyckte då det var självklart att refrängen skulle var med på layouten: En annan utmaningpå söndagen där vi skulle använda en annan teknik, jag valde akrylfärg. Jag har stämplat cardstocken med akrylfärg och även målat runt fotografierna.
Det var allt jag hann göra på träffen.... ;-)3 kommentarer:

Anonym sa...

See Please Here

Blommig sa...

Vilka härliga bidrag du fick ihop i helgen!
Du var värd varenda pris du fick!:)
Tack för en trevlig helg
kram

Teamjes sa...

Vad mycket fint du gjorde på träffen, jättesnygga alster stort grattis till alla priser !!