tisdag 24 maj 2011

Ett litet ord från mig....

Nu har jag inte varit aktiv i varken mitt eller andras bloggar på ett bra tag. Jag har kommit till insikt att livet borde bestå av annat än jobb, rehabträning och sova. Har bestämt mig igår för att sjukskriva mig 50 % då jag inser att jag inte orkar annat än jobba ,träna och sova. Tur jag har min underbara make vid min sida!! Mitt tänk har inte riktigt varit med på eftermiddagar och kvällar. Det har bara räckt till att fungera på jobbet, men som sagt. Livet består av mer än jobb. Jag vill gärna få tillbaka skaparlusten, även orken att göra något hemma. Jag har nu provat sen 10:e mars att jobba heltid, och det fungerar om man inte vill göra något annat på fritiden än sova...

Denna mapp gjorde jag för ett bra tag sedan för Skrotboken. När jag ser den på bild minns jag hur roligt jag tyckte det var att jobba med Distress Stain och kladda med färg:



Här är några små bilder på baksidan och insidan också:



Denna typ av mapp är rolig att göra! Ha det gott kära vänner!! Kramen från mig

5 kommentarer:

Lene sa...

Den är verkligen snygg! ser rolig ut att göra!
Ha en skön kväll!
kram lene

Lena sa...

verkligen supersnygg. Krya På Dig!
Kram Lena

Lena B E sa...

Wow så snyggt! :)
Den ser jättekul ut att göra, har du någon beskrivning på den?
Visst är det roligt att kladda med färg, superkul!! :D
Japp du har helt rätt, livet består i så mycket annat än att jobba och sova. Så du gör rätt i att sjukskriva dig, krya på dig vännen!
Kramar från Lena

E sa...

Vad snygg!! Härliga färger och fina detaljer!
Kram Elin

Maria Larsson sa...

Hej Carina!
Jag tittade på ett födelsedagskort som du gjort till en 90 åring och där såg jag din bloggadress. Du är jätte duktig. Det är inge roligt att läsa att du har mycke värk. Hoppas annars att ni har det bra. Hälsa till "gubben"
Många hälsningar Maria Larsson (grannen från Solgränd 11)