torsdag 29 oktober 2009

Ett poliskort

Ett grattis kort till en polis. Jag letade tecknade poliser på nätet, men på svenska hittade man inget bra. Tog hjälp av min dotter som skickade en länk som var på engelska. Där hittade jag denna polis där jag klippt bort den skylt han hade och gjorde en egen. Målat polisen har jag också gjort själv:

En lite annorlunda vikning, det gillar jag:

Kortet blev till belåtenhet av beställaren...

6 kommentarer:

Joy sa...

Jättefint :-). Som du säger..Roligt med annorlunda vikning.
Hoppas allt är bra med dig??!!

Har pysslat lite på kvällen. Ska lägga upp det i bloggen efter jag fotat av det.

Kram M

Marie-Louise sa...

Hej! Tack för besöket hos mig! Jättekul och välkommen tillbaka =) Här finns det ju också jättefina grejer, du är ju grym på LO:s, det behöver jag verkligen hjälp och inspiration med och det får man här! Gillar ditt poliskort skarp också! Kram och trevlig kväll!

Britt-Inger sa...

Läckert kort... Måste testa denna vikning.
Kramar.

Britt-Inger sa...

Läckert kort... :) Måste testa denna vikning framöver.
Kramar.

Lena B E sa...

Så gullig motivet på polisen är, hi hi... :)Jättefint kort, den vikningen är både fin och enkel att göra! :) Jag hittade en beskrivning till det där kortet du gjort som visades i Nettans blogg för ett tag sen, och har suttit med det idag, pust å stånk!! Det var minsann inte det lättaste att få till alla småbitar när jag ville använda mönstret som var på papperet. Så det kortet blir då inte klart idag. ;) Ha en trevlig helg. Kramar från Lena

Lena B E sa...

Men nu så är "krångel"-korten klara och ligger i min blogg om du vill se dom. Äntligen! *skrattar*
Kramar från Lena