tisdag 7 april 2009

Mina bidrag från Luleå träffen

Nu kommer några av mina alster från helgens träff i Luleå. Tror inte jag haar fotograferat alla men ni får se dom jag tagit kort på. Först kommer ett bidrag som jag gjorde av tävlingskitet och vann första pris för!! Gissa om jag blev glad... Jag valde att göra en rund layout:Nästa bidrag kom jag på andra plats med och det var en snabbutmaning där man skulle inspireras av en framsida på en broschyr. Jag valde att ha med några fjärilar som var med på bilden:Nästa två layouter fick jag tredje och fjärde pris för, men jag minns inte vilken som fick vad.

Denna layout skulle vår vara med i tilteln. Kortet är taget i Örebro på 70 års kalaset jag var på. Födelsedagsbarnet ficj en trollhassel (tror jag den hette) som det hängde småflaskor med sprit i. Min titel lyder så här: Visst är det VÅR när det blommar i träden?Och denna är gjord efter en skiss:Nästa två är gjorda efter skisser på söndagen.

Pris för fyra utmaningar av sex på lördagen är jag supernöjd med!!! Dessutom träffade jag två Porjusbor och det var kul. Den ena bor i luleå och hennes mamma bor kvar i Luleå och har varit lärare i ettan och tvåan till alla mina barn.
Jag får titta efter vad jag glömt fotografera och göra det vid ett annat tillfälle när det är ljust.

5 kommentarer:

Maria sa...

Men så fint! Hann du med allt detta på träffen, phuu. Jag är hopplös på träffar, får ingenting gjort. Börjar på flera olika saker och gör dom oftast färdiga hemma.
Ha en fin påskvecka!
KraM

Lotta sa...

Inte konstigt att du vann på så många Lo:s de är ju så fina.

Kram

Lena B E sa...

Superfina Layouter!! Inte undra på att du vann, dom är ju helt otroligt fina!! Stort GRATTIS till alla vinsterna!! Dom är du helt klart värd!! Ha en trevlig vecka. Kramar från Lena

Canan sa...

Jättefina alster!! Impad över hur många du hann med. Grattis till vinsterna.

anki sa...

Grattis till fina priser för dom jätte vackra. :-)

tack för din kommentar på min blogg, jätte kul att du gillar mina bilder, det inspirerar att fortsätta. :-)

ha en skön dag