tisdag 13 januari 2009

Fotografier vecka tre...

Denna veckas bilder som handlar om tomtar lägger jag ut redan nu eftersom jag ska åka bort. Min man tycker det är dax att plocka bort julen, det har han tyckt ett tag. Men jag älskar mina tomtar så jag vill ha dom framme ett tag till. Jag köper minst en tomte varje jul och i år tror jag det blev tre. Den första bilden här där tomtefar hänger i svamphatten är ny för i år. Den andra svamptomten köpte jag och min älskade mormor till hennne när hon levde, ett kärt minne.

Denna är rätt stor, möter besökarna i hallen, en av förra årets tomtar.

Och dessa är bara så underbara, som har kroppar som en kotte.

Har några olika varianter. Den som hänger i gungan är också ganska stor, hänger i dörröppningen in till vardagsrummet. Min käre man går in i den hela tiden så den hänger där med livet som insats.

Snart får jag väl ge med mig och plocka bort dom.... Men inte till helgen, då är vi i Porjus! ;-)

3 kommentarer:

Maria O sa...

En sån tanke attvisa foton av veckan som gått.
Söta tomtarna som sitter och leker.
Trevlig resa.
Maria

Ulrica... sa...

Hej!

Tack så mkt för dina ord hos mig! Du ska bara veta att jag har blivit hårt ansatt de senaste dagarna för att jag inspireras av andra, hoppetossa, coffeaddicted, mfl. säger att jag stjäl andras ideér & tar åt mig äran! Jag blir uppriktigt sagt förbannad & ledsen då jag inte har "stulit" andras ideér! Jag precis som andra inspireras av nätet, tidningar osv. den som säger något annat ljuger! Sedan är det ju så att man kanske ser något någonstans & inte alls kommer ihåg vart vam sett vad. Men om jag inspirerats av något annat än mitt eget huvud & inte kommer ihåg vart jag såg det så ska jag skriva att inspirationen kan vara hämtat från nätet! ;)Att sedan få anonyma kommentarer från höger & vänster tycker jag är otrevligt & barnsligt! Men jag förstår att det handlar om avundsjuka! Tråkigt att det ska behöva vara så! Glad att det finns andra som fortfarande gillar det jag gör! =)

Ha en bra dag, kram

Hozzan sa...

Hej vännen! Vilka söta tomtar och så länge som man inte har dem på "loftet" så kan man ha framme dem hur länge som helst. Julen varar än till påska...
Har en grej till dig i bloggen;-)