lördag 19 november 2011

Korten från träffen

Då tänkte jag visa korten som jag gjorde i helgen. Det första kortet var till en utmaning där man skulle göra ett kort med annorlunda vikning och minst två stämplar. Jag valde att göra ett julkort. Det vann jag ett första pris med:


Nästa kort skulle göras av scrapkitet och en skiss som jag köpte till träffen:


Sista kortet var en utmaning där man skulle göra ett julkort i andra färger än rött och grönt. Till detta kort har jag använt gilding flakes som jag köpt i England. Man stämplar ett motiv, strör över ett slags pulver som man sedan vänder med embossingfönen. När pulvret är varmt stör man över flingorna som man gnuggar fast lite lätt och sedan borstar bort överflödet. Blir en härlig effekt. Samma sak gkorde jag på god jul på första kortet. Det måste jag testa mer, det blir sån härlig effekt.


Hoppas ni får en trevlig helg!
Kram Carina

onsdag 16 november 2011

Min layouter från pysselhelgen

Då ska jag visa layouterna jag gjorde i helgen. Första är en utmaning där man skulle använda sig av scrapkitet och en skiss:

 

Nästa är en layout där man skulle inspireras av hösten. Här har jag använt mig av Distress Stains och färgat in ett papper i oranga färger för att sedan stansa ut ett gäng löv. Så här blev mitt resultat, som jag fick ett första pris med:


Min sista layout är efter en skiss. Så här blev mitt bidrag, mitt andra första pris:


Lite pyssel på kvällskisten kanske det blir nu. Ha det gott!

Kram Carina

måndag 14 november 2011

Veckan efter London

Det har varit en tuff vecka på hemmaplan efter resan till London. Jobb varje dag med sena middagar då man varit hemma sent varje kväll. Sedan pysselträff i helgen i Umeå, riktigt trevligt med trevliga pysslare, mycket skratt och pyssel. Kikki kom från Lillpite för att följa på träffen, det blir ju som det blir med henne i närheten. Hon har då fått skratta åt mig på morgnarna, som jag ser ut med håret på ände och trött som en zombie. Idag har jag tagit semester, det var behövligt med ont i knoppen och kroppen. Pysselbakis har jag hört att man kan vara. Och det har jag varrt.

Tänkte visa det jag handlade på Blade Rubber Stamps. Mest stämplar blev det:


Jag fick tre priser i helgen, två första priser och ett andra pris. Dom visar jag senare i veckan. Ha en skön måndagkväll!

Kram CArina

tisdag 8 november 2011

London, så trevligt!!

Ja då var man hemma igen då efter en härlig helg i London! Hittade till denna stämpelbutik som jag trodde skulle vara större. Den ser stor ut på bilden men det var rätt trångt därinne. Trots det spenderades 3 ½ timme inne i den butiken, med avbrott för fika. Det var nämligen stängt ner till källaren där det hölls kurs och dom skulle öppna där kl.13. När vi nu var på plats ville vi såklart också ner i källaren. 

Många fina stämplar fanns det, trevliga pysslare och butiksinnehavare. Det blev en del prat nere i källaren med de som hade haft och varit på kursen, riktigt kul. Handlade gjorde vi också förstås.


Det blev en intensiv helg med mycket att se och uppleva. Åkte ut på morgonen och kom hem på kvällen. Något trött i fötterna och i kroppen, men det var det värt. Många trevliga och vänliga människor, mycket skratt, god mat och dryck. Nu ska det jobbas hela vekan för att sedan till helgen åka på pysselträff. Jag skulle nästan behöva semester efter helgen...  ;o)

Nu blir det soffan framför tv´n ett tag och sedan snarken. Ha en bra kväll!

Kramen Carina

fredag 4 november 2011

Glömde ett kort...

Glömde ett kort igår. Man skulle göra i bara en färg, det fick vara olika nyanser. Jag hade inget mönstrat papper med mig som var bara i samma färg. Kom sen på att jag hade fått papper i lila. Så fick det bli, trots att jag inte är så förtjust i lila. Fick ett andra pris med denna: 


Ha en skön fredagkväll.

Kram Carina

onsdag 2 november 2011

Restan av mina alster från Övik

Här kommer mina layouter jag gjorde på träffen i Övik. Den första är gjord med kitet som jag förbeställde. Bilden är min dotters och pojkvännens förlovningsringar. Glömde fota layouten innan jag gav bort den till ungdomarna så det får bli mobilbilden:


Nästa är efter en skiss OCH att man var tvungen att ha med tre blåa blommor, varken mer eller mindre:


Den tredje är en snabbutmaning där man skulle inspireras av orden glöd, stryka eller mod. Så här blev min:


Denna minns jag inte vad det var för utmaning. Hade svårt med titel till denna, fick hjälp av en tjej vid bordet där jag satt. Blev rätt kul:


Nästa layout skulle man göra eget mönster på pappret. Jag har stämplat en mur på mitt:



Sist och minst (i alla fall han på bilden) är efter en skiss. Denna fick jag första pris för:


Det var några alster från Övik. I morgon bär det av klockan tidigt. Kl.07.00 lyfter vi från Umeå för att möta Kikki med make på Arlanda. Vi är framme i London någon gång mittidan. Får väl då börja med att leta oss fram till hotellet där vi ska bo. Har kollat lite på Google Earth, så jag har gåt runt lite på gatorna där redan. Ha en skön helg, det kommer jag att ha!!

Kram Carina